Újdonságok - Novinky

          • Sportrendezvények

          • "A mozgáshoz úgy közelíts, ahogy az élethez: lelkesedéssel, örömmel és hálával. Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás. Mindkettőtől azt kapod, amit beleteszel." Ron Fletcher

            Hosszú kihagyás után ismét lehetőség nyílt bekapcsolódni iskolánk tanulóinak a különböző sportversenyekbe. Elsőként 12 lány (Bódis Orsolya, Diószegi Zsóka, Fél Tímea, Győri Emma, Jassa Virág, Kosár Zsófi,Kovacic Viktória, Sándor Lara, Szalay Sofia, Terdy Jázmin, Bognár Réka, Botka Nikolett) vett részt a Csallóközaranyoson megrendezett kidobócska versenybe május 11-én. Három bejelentett iskola közül egy visszamondta, így a hazaikkal kellett megküzdeniük lányainknak, akik végül alulmaradtak a kézis adottságokkal rendelkező aranyosiakkal szemben. Nembaj, jövőre ismét nekivákunk!

            Május 12-én és 13-án rendezték meg az 5.-7. lányok és fiúk atlétikai négytusa versenyét a komáromi Eötvös Utcai Alapiskolában, ahol 60 m futasban, krikettdobásban, távolugrásban és 600 ill.1000 m futásban versenyeztek a tanulók. Iskolánkat Diószegi Zsóka, Bódis Orsolya, Győri Emma, Kovacic Viktória, Matus Bence, Rovenszky Bálint, Balázs Levente és Vincze Kristóf képviselte. Gratulálunk!

            Megszerveztük a házi asztalitenisz versenyt is, melybe az 5.-6. és 7.-9. osztályos tanulóink kapcsolódtak be. Eredmények: 5.-6./fiúk: 1.hely-Egri Zoltán, 2.hely-Balázs Levente Zoltán, 3.hely-Vasmera Csaba, 7.-9./lányok:  1.hely-Németh Anna, 2.hely-Kovačič Barbara, 3.hely-Komjáthy Dorka, 7.-9./fiúk: 1.hely-Fél Bálint, 2.hely-Czita Sebastian Tristán, 3.hely-Tábor Kristóf. Gratulálunk!

          • Vízváry Vilmos szavalóverseny

          • Nagy örömünkre ismét megrendezésre került Csallóközaranyoson 2022. május 19-én a Vizvàry Vilmos Szavalóverseny, melyen iskolánk 7 tanulóval képviseltette magát 3 kategóriában. A szìnvonalasan megrendezett versenyről a tanulók oklevéllel és egy kis ajándékkal tértek haza, amit a csallóközaranyosi Kóczán Mór Alapiskola diákjai nagy szeretettel készítettek. Gratulálunk mindenkinek!

          • Anyák napja

          • Műsor, kultúrház, május 8.

            Kedves Édesanyák!

            A Gáspár Sámuel Alapiskola és Óvoda valamennyi tanulója és pedagógusa nevében boldog anyák napját kívánunk! Ebből az alkalomból szeretnénk kedveskedni tavaszváró, vidám műsorunkkal, melyre május 8-án kerül sor 16.00 órai kezdettel a kultúrházban. Természetesen szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, hozzátartozókat is az édesanyákon kívül. Töltsük együtt a délutánt!  

            Köszönjük, hogy sokan megtisztelték rendezvényünket! Büszkék vagyunk tanítványainkra! :)