Újdonságok - Novinky

          • Ballagás

          • 2023. 6. 29.

            2023. június 29-én került sor az óvodások és a végzős tanulók ballagási ünnepségére. A kis búcsúzóink és a végzőseink számára is lezárult egy korszak, de várakozással tekintenek az előttük lévő út következő szakaszára. Az ünnepség után megtekintettük a feldíszített végzős osztályt, mely a nyolcadikos tanulók munkáját dícséri. Köszönettel tartozunk a fenntartónak, amiért komfortossá tette számunkra az élményt az árnyékot adó altánok biztosításával.

          • Évvégi kirándulások

          • 2023. 6. 27.

            Iskolánk felső tagozatos tanulói 2023.6.27- én ellátogattak Pannonhalmára. Meghallgatták a  monostor rövid történetét, megcsodálták a Bazilikát, a  kerengőt, a Főapátsági  Könyvtárat, bejárták a  Lombkorona Tanösvényt.  Ezután a győri Cyberjump trambulinjain élvezték az aktív kikapcsolódást. Utolsó állomásként az Árkádban hamburgereztek, vásároltak. Reméljük, csupa jó élménnyel gazdagodtak.

            Az alsó tagozatos tanulókkal Komáromban kirándultunk. Az ugripark után városnéző kisvonattal megtekintettük Komárom nevezetességeit. A finom ebéd után Dél-Komáromban a Csillag erődben megcsodàltuk a Szépművészeti Múzeum szobrainak gipszmàsolatàt . Mintegy 300 kiemelkedő antik, középkori és reneszánsz gipsz szobormàsolat làtható az Erődben. Tartalmas nap volt, a gyerekek nagyon jól érezték magukat.

          • Nyolcadik osztály évvégi kirándulása

          • 2023. 6. 26.

            A nyolcadik osztály tanulói az ausztriai Family parkban tett látogatást. A tanulók jól érezték magukat, sok közös élménnyel gazdagodtak. Mészáros Lajos osztályfőnök és Győri Benedek Katalin tanító néni kísérték el őket.

          • Tanévértékelés + koszorúcska

          • 2023.6.23.

            Ebben a tanévben rendhagyó módon összekötöttük az iskola évértékelését a végzős tanulók táncának bemutatójával. Tanulóink bekapcsolódtak az egyes tantárgyak versenyeibe, regionális, országos és kárpát-medencei csapatversenyekbe, képzőművészeti és sportversenyekbe, valamint különböző iskolai rendezvényekbe. A 2022/23-as tanévben az "év sportolója" címet Győri Levente, az "év diákja" címet pedig Terdy Jázmin szerezte meg. Az "év osztálya" címet az alsó tagozaton a 2. osztály, a felső tagozaton pedig a 7. osztály tanulói érdemelték ki. Gratulálunk az eredményekhez! Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy sok tenni akaró és ügyes tanuló látogatja az iskolánkat!