Újdonságok - Novinky

          • Tanévnyitó 2023/24

          • Tisztelettel értesítjük a kedves Szülőket és Tanulóinkat, hogy az ünnepélyes tanévnyitó 2023. szeptember 4-én (hétfő) lesz megtartva az iskola udvarán 8:00 órai kezdettel. A rövid műsor után az elsősök megkapják a Rákóczi Szövetség ösztöndíját és az iskolatáskákat az osztályban. Mindenkit szeretettel várunk!

            Heti terv:

            Szeptember 4. - tanévnyitó -  Az iskolai étkezde és az iskolai klub ezen a napon nem üzemel. A tanévnyitó után elkérhetők/ kitölthetők a napközit igénylő tanulók papírjai.

            Szeptember 5. - tankönyvátvétel, a tanulók délig tartózkodnak az iskolában, már lesz ebéd és napközi is.

            Szeptember 6-7. - órarend szerint tanulnak a gyerekek (elmaradnak a 7. órák).

            Szeptember 8. - természetvédelmi foglalkozás az iskolában (alsó tagozat 12.00-ig, felső tagozat 13.00-ig tartózkodik az iskolában)

            Tisztelettel Molnár Gábor, igazgató

          • Pályázat sporttámogatásra - Dotácia na podporu športu 2023

          • V roku 2023 Združenie maďarských rodičov na Slovensku Základná škola s materskou školou Gáspára Sámuela s vyučovacím jazykom maďarským – Gáspár Sámuel Alapiskola és Óvoda, Hlavná 286/2, Číčov, Szlovákiai Magyar Szülök Szövetség dostalo dotáciu na podporu športu vo výške 1162,- EUR od Nitrianskeho samosprávneho kraja. Z dotácie boli nakúpené tri žinenky, lyže a lyžiarky, lopty na rugby a boxovacie vrece. Ďakujeme! Realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja!

            A csicsói Gáspár Sámuel Alapiskola mellett működő Szlovákiai Magyar Szülők Szövetsége az idei tanévben is sikeresen pályázott és 1162 euró összegért vásárolhatott iskolánk sporteszközöket. A pályázat Nyitra Megye támogatásával valósult meg. A tanulók szeptembertől három új gimnasztikai szőnyegen tornázhatnak majd, erősíthetik izmaikat a boxzsák segítségével, valamint rögbilabdákat is vásároltunk. Az előző évhez hasonlóan modernizáltuk a síleceket és a sícipőket is, a februári sítúrára három új léccel és négy új sícipővel készülünk. Köszönjük a támogatást! A fejlesztés a Nyitra Megye pénzügyi támogatásával valósulhatott meg!