Újdonságok - Novinky

          • Tejprogram

          • Tisztelt Szülők!

            Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a minisztérium által támogatott iskolai tejprogram keretén belül a 2023/24-es tanévben 4l tartós tejet (3,5%) lehet átvenni minden hónap utolsó péntekén. A szeptemberi tejadag kiosztására 2023. szeptember 29-én (pénteken) és 2023. október 2-án (hétfőn) kerül sor az iskola konyha bejáratánál a bérlakások felől. A füssi és a kolozsnémai tanulóink számára a tejadag kiosztását a községek vezetősége vállalta. A füssi és a kolozsnémai tanulók szülei a községházán vehetik majd át. Ezúton is köszönjük a két település vezetőjének a segítséget.

            Szeptember 29-én (pénteken) 14:00 – 15:30 között.

            Október 2-án (hétfőn) 12:00 – 16:00 között.

            A tejadagot a szülők vehetik át aláírás ellenében. Ezúton kérném szépen Önöket, hogy táskát hozzanak magukkal. Továbbá szeretnék megkérni minden kedves családot, hogy a kijelölt időpontban vegye át a megadott tejmennyiséget a tárolás nehézségeire való tekintettel. Ezúton szeretném megköszönni szíves együttműködésüket!

            Tisztelettel: Komjáti Mária, az iskolakonyha vezetője

             

          • Regisztráció - oktatási-nevelési támogatás

          • Tisztelt Szülők!

            A Rákóczi Szövetség ezúton kéri Önöket, hogy a bruttó 100 000 forintos támogatás kiosztása körüli kommunikáció gördülékenyebbé tételének érdekében regisztráljanak a Rákóczi Szövetség által működtetett digitális felületen 2023 szeptember 25-ig: 

            www.mipont.hu

            Szeretnék, hogy a támogatottak az oktatási-nevelési támogatáshoz kapcsolódó információkat minél teljeskörűbben, közvetlenül is megkaphassák. A regisztráció nagyban megkönnyíti a későbbi támogatások igénylését. A felület okostelefonról is elérhető, a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe.

            Segítségüket és együttműködésüket kérve és megköszönve kívánunk sikeres tanévet!

            Tisztelettel

            Rákóczi Szövetség

          • Ember- és természetvédelem

          • 2023.9.8.

            Tanulóink az ember-és természetvédelem elnevezésű projektnap alkalmából betekintést nyertek az elsősegélynyújtással, a külőnböző rendkívüli helyzetek mgoldásával, a közlekedési szabályok megismerésével, valamint a tűzvédelemmel kapcsolatos tudnivalókba. Utóbbi téma prezentálásában segítettek a helyi tűzoltók is egy szimulált tűzriadóval és kivonulással. Köszönjük a bemutatót!

          • 🥰 Erzsébet-tábor 🥰

          • 2023. augusztus 27. - szeptember 1.

            Diákjaink rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza a zánkai üdülésről. Köszönjük a lehetőséget a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének. 

            A videót vágta és szerkesztette: Győri Emma (IX. osztály)

            Zene: Radics Gigi feat. Rácz Gergő: Nincs köztünk távolság

          • Tanévnyitó ünnepség

          • 2023/24

            Szeretettel üdvözöljük a kiscsoportos óvodásainkat és az elsősienket! Sok sikert, lelkesedést, kitartó szorgalmat, jó egészséget és sok emlékezetes pillanatot kívánunk a 2023/24-es tanévhez!